Veiligheid


Veiligheid door middel van techniek

Het spreekt voor zichzelf dat wij tijdens de tientallen jaren activiteit in de (binnenlader)transportbranche veel ervaring op hebben gedaan. Ook op het gebied van veiligheid hebben wij veel kunnen leren. Zo spreken wij al jarenlang onze zorgen uit over het omvallen van laadvloeren met instabiele ladingen. We hebben daarom verschillende oplossingen ontwikkeld om dergelijke risico's uit te sluiten.

Bekijk onze brochure optimale veiligheid voor meer informatie.

  • Kantelbeveiliging

    Om het risico op omvallen van producten uit te sluiten, hebben wij uitklapbare poten aan onze laadvloeren bevestigd. Deze zorgen voor extra stabiliteit, waardoor kantelen onmogelijk wordt.

  • Verstelbare bokken en zuilen

    Koprekken en tussenrekken kunnen op vier hoogten worden gebruikt om de lading te fixeren. Tevens beschikken wij over laadvloeren met geringe schuinstandopbouw, waarmee elke lading volledige steun geniet. Al deze hulpstukken zijn voorzien van zijstempeling tegen kantelen.

  • Gesloten achterzijde bij lange lading

    Voorheen stak een zeer lange lading gedeeltelijk uit aan de achterkant van de trailer, waardoor het hek open moest blijven. Met de uitschuifbare binnenladers kan de achterzijde ook bij lange producten worden gesloten. Dit waarborgt de structurele integriteit van de trailer.