Nieuws

SMD Groep verwelkomt haar nieuwe planner!

Recentelijk hebben we een nieuwe planner mogen verwelkomen. En niet zómaar één. Het gaat om Jeffrey, voormalig chauffeur bij SMD Transport. Van diverse collega’s kreeg Jeffrey te horen dat een rol in de planning hem perfect zou passen. Inmiddels is hij al even bezig, en heeft hij het nog steeds naar zijn zin. Jeffrey stelt zich voor:

Ik ben Jeffrey de Leeuw. Op mijn zestiende begon ik te werken als heftruckchauffeur. In de twee jaar die volgden groeide ik door tot internationaal CE beroepschauffeur. Inmiddels ben ik 32 jaar en heb ik al 15 jaar ervaring in de transport en logistiek.

Vier maanden geleden kreeg ik bij SMD de kans om door te stromen naar planner van het wagenpark en organisatie. Ik zie nu dat er bij de planning veel meer komt kijken dan simpelweg opdrachten geven. Het is eigenlijk een soort sport.

Ik heb het dan ook enorm naar m’n zin in deze rol. Ik communiceer nauw met diverse partijen om alles op tijd bij de klant te krijgen. Mijn ervaring als chauffeur komt daarbij goed van pas. Hierdoor begrijp ik de worstelingen van chauffeurs en kan ik goed met ze samenwerken. Dat is belangrijk, want zonder planner zijn zij nergens, en zonder chauffeurs ik ook niet. Met die gedachte kom ik een heel eind!